MARDİN / ARTUKLU - Dumlupınar İmam Hatip Ortaokulu

Öğrencilerimize  Uzman Öğretmenler tarafından Akran Zorbalığı Semineri verildi

May

Mehmet Akif Ersoy İlkokulu  4.sınıf öğrencilerini okulumuza misafir ettik.Okulumuzun tanıtımını yapıp aidiyetlik ortamını oluşturmaya çalıştık.

May

Aile Çocuk Eğitimi kapsamında velilerimize Akran Zorbalığı semineri verildi.Rehber Öğretmen Emre Bala,okul müdürü Aytaç Bingül,müdür yardımcısı Cengiz Altun,Türkçe öğretmeni Şeyma Akın,Matematik öğretmeni Serdar Özçelik katılımlarıyla gerçekleşti.

May

LGS sınavına katılacak olan öğrencilerimize RAM tarafından görevlendirilen psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmen Emre Bala sınav kaygısı seminerini verdi

May

“Sıfır Atık”; döngüselliğe dayalı bir kaynak ve atık yönetimi yaklaşımıdır. Sürdürülebilir üretim ve tüketim alışkanlıklarını teşvik eder ve kaynakların verimli kullanılmasını destekler. Sıfır atık, israftan kaçınmayı ve atığın önlenmesini, azaltılmasını, yeniden kullanılmasını ve geri dönüştürülmesini savunur.

Okulumuzda Sıfır Atık yarışması yapıldı.Geri dönüşüme kazandırılan atıklar toplanıp;öğrencilere bu konuda tesekkür edildi.

Nis

Veli Bekleme Salonumuz yenilendi.

Nis

Okul ve sınıf içerisinde örnek davranış gösteren öğrencimize hediye takdim ettik.

Mrt

Deprem tatbikatı, olası bir deprem sırasında nasıl davranılması gerektiğinin öğretilmesi amacıyla yapılan bir uygulamadır. Deprem tatbikatlarının amacı, çalışanların ve öğrencilerin deprem anında neler yapması gerektiğini öğrenmelerini sağlamak, olası bir depremde oluşabilecek can ve mal kaybını en aza indirmektir.

Mrt

İl sağlık Müdürlüğü tarafından görevlendirilen memurlar tarafından öğrencilerimize Teknoloji bağımlılığı semineri verildi.

Mrt

Okulumuzda Değerler Eğitiminde "İyilik" konusu işlendi.

Mrt

Öğretmen ve öğerenciler arasında  Satranç Turnuvası düzenlendi.

Şbt

RAM dan görevlendirilen Rehber Öğretmen ve okulumuz öğretmenleri tarafından Bilinçli İnternet Kullanımı ile okul başarısında Ailenin Rolü ile ilgili velilerimize seminer verildi.

Şbt

İkinci dönem eğitim öğretim başlamadan kazan bakımı yapıldı.

Şbt

Okulumuzda ayın öğrencisine ödül verildi

Ock

1.Dönem sonu-KARNE HAFTASI- okulumuz öğrenci ve öğretmenlerle etkinlikler düzenlendi.