MARDİN / ARTUKLU - Dumlupınar İmam Hatip Ortaokulu

Ock

Okuluda Refsebe yarışmasına hazırlanan öğrencilerimiz,okullararası Refesbe Yarışmasına katıldılar

Ock

Okulda aidiyet ortamının oluşması için öğretmenlerle Kahvaltı gerçekleştirdik

Ock

Okulumuz İngilizce öğretmeni Güzide TURUŞKAN tarafından ,İngilizce kelime çalışmaları uyguladı.

Ara

İngilizce öğretmeni Güzide TURUŞKAN tarafından kelime haznelerini yükseltmek için "Bilen Oturur" etkinliğini yaptı.Öğrencilerimiz büyük bir keyif aldılar.Öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında ,"Bilen Oturur Etkinliği" yapıldı.Türkçe öğretmeni Şeyma AKIN'a teşekkür ediyoruz.

ABAD projesi kapasamında Sebeb-i Ziyaretimiz ,ev ziyaretlerini gerçekleştirdik

Ara

Okulumuz ve Mardin Anadolu İmam Hatip Lisesiyle birlikte Filistin vatandaşları için yardım kermesi düzenledik.

Ara

Okulun başarılarını sergileyen pano güncellenmiştir.

Ara

Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası , 12-18 Aralık tarihleri arasında Türkiye’de tüm okullarda kutlanan belirli günler ve haftalardandır.
Bu hafta süresince tutumlu olmanın, yatırım yapmanın ve ”yerli malı kullanmanın önemi” vurgulanır. İnsanların parasını, malını, eşyalarını, zamanını ve sağlığını gerektirdiği gibi korumak ve dikkatli kullanmasına tutumlu olmak denir. İhtiyaçlara harcandıktan sonra artakalan para ile yatırım yapmanın önemi üzerinde durulur. Tüketilecek ürünlerin ülkede üretilen ürünlerden seçilmesinin gerekliliği anlatılır. Bu şekilde ülkenin zenginliklerinin artması amaçlanmaktadır. Ayrıca bilinçli tüketicilik konuları üzerinde durulur.

Ara

Öğretmen ve öğrencilerimizle voleybol etkinliği düzenlendi

Ara

Okul müdürü,Türkçe öğretmeni Aytaç BİNGÜl,okulumuz Türkçe öğretmeni Şeyma AKIN'ın dersine misafir olmuştur.

Ara

RAM tarfından görevlendirilen Rehber Öğretmeler tarafından öğrencilerimize Verimli Ders Çalışma Teknikleri sunumunu gerçekleştirdiler.

Ara

Merdiven basamağında yer alan mermer deforme olduğuğundan ve kazaya sebebiyet vereceğinden hemen yenisiyle değiştirildi.

Ara

Belgesel Günleri adı altında öğrencilerimize Gezegenin Kara Kutusu: Antartika belgeseli izlettirildi

Ekim ayında velilerimizle birlikte Okul Aile Birliği toplantısı yapıldı